Prin intermediul unei asocieri prin participatiune, pot fi construite pe aceste terenuri imobile cu mai multe apartamente destinate vanzarii sau exploatari in regim de apart hotel, unitati de cazare mai mici pentru exploatare hoteliera, case de vacanta, resedinte asistate sau centre pentru seniori. 

Pentru oricare dintre aceste optiuni, societatea noastra isi poate asuma rolul de antreprenor general, garantand in acest fel pentru calitatea lucrarilor, termenul de finalizare a investitiei, transparenta si corectitudinea costurilor. 

Desigur, acest gen de implicare a noastra in realizarea proiectelor, ramane la latitudinea investitorilor, acestia avand libertatea sa aleaga orice alta firma de constructii 

 

Teren intravilan, in suprafata de 500 m², situat intr-o minunata, chiar la marginea padurii, ce ofera o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

- deschidere stradala 17 m
- deschidere padure 17 m

Toate utilitatile se afla la marginea terenului


Teren unic, intravilan, in suprafata de 1000 m2, situat intr-o zona insorita, chiar la marginea padurii, ce ofera o priveliste incantatoare asupra masivului Bucegi.

- deschidere stradala 25 m
- deschidere padure 33 m

Toate utilitatile se afla la marginea terenului


Teren unic, intravilan, in suprafata de 1261 m2, situat intr-o zona insorita, chiar la marginea padurii, ce ofera o priveliste incantatoare asupra masivului Bucegi.

- deschidere stradala 52 m
- deschidere padure 39 m

Toate utilitatile se afla la marginea terenului