Pentru o rezervare ferma, este necesara achitarea unui avans de 50 % din valoarea sejurului, in baza unei facturi proforma emise de catre noi.

Plata acestui avans se poate face :
– prin transfer bancar;
– prin debitarea unui card bancar valid (presupune completarea unui formular tip expediat de catre noi si transmiterea unei copii a actului de identitate a posesorului cardului);
– prin depunerea de numerar in contul nostru, direct la caseria unuia dintre sucursalele bancii Transilvania.

Diferenta de 50 % se achita la check-in, cand se elibereaza si factura sau documentele fiscale aferente.

In situatia in care – din diferite motive, nu reusiti sa ajungeti la noi in perioada pentru care ati efectuat rezervarea, avansul achitat de dvs. nu se pierde , ci se constituie ca avans pentru o rezervare viitoare, urmand a fi stabilita de comun acord. Totusi, reprogramarea rezervarii dvs. va putea fi facuta doar o singura data, iar durata sejurului reprogramat va trebui sa fie cel putin egala cu cea a sejurului rezervat initial.

Daca va trebui sa va intrerupeti sejurul mai devreme, noptile ramase pana la sfarsitul perioadei pentru care ati platit nu se pierd, in sensul ca veti putea beneficia de ele in viitor, intr-o perioada ce urmeaza a fi stabilita de comun acord (perioada respectiva va fi in timpul zilelor lucratoare si in afara pachetelor organizate cu ocazia diferitelor sarbatori).