Aniversari
22 august 2016
Petrecerea burlacilor
22 august 2016

Zile speciale

Valentine’s Day

Indiferent ca doriti sa va exprimati sentimentele fata de persoana iubita printr-o iesire in doi (Vila BRUNO), ca iesiti impreuna cu inca un cuplu sau doua (Vila ELENA) sau doriti sa “trantiti” un party cu mai multi prieteni (Vila IRIS), vilutele noastre sunt o alegere excelenta.

Camerele va vor astepta frumos decorate, iar tortul sau sampania sunt cadou din partea noastra.
Halloween

Pentru ca petrecerea sa iasa de pomina, va trebui ca ea sa aiba loc in Vila IRIS. Daca grupul Dvs. depaseste capacitatea de cazare a vilei (12 pers.), va stau la dispoziti si vilutele ELENA si BRUNO.
Costumele le puteti aduce sau imprumuta de la noi, fara costuri suplimentare.

Vila va fi decorata in ton cu tema evenimetului si va garantam ca va fi una dintre cele mai reusite petreceri la care ati participat.

Christmas

Vremea in care Ziua de Craciun se sarbatorea acasa, cu familia, cand lumea mai mult manca decat se distra, a cam trecut. Nici party-urile pe la prieteni cu case mai spatioase – atat de iubite de invitati, dar, adesea, detestate de gazde, nu e solutia perfecta. La noi, bogatia si diversitatea decoratiunilor interioare si exterioare, bradul bogat si mosul “de profesie”, va vor face sa va bucurati din plin de atmosfera Craciunului.

CA
CA