Petrecerea burlacitelor
22 august 2016
Sejururi “de miere”
22 august 2016

Nunti in aer liber

Lumea e in general de acord ca nunta este cel mai special eveniment din viata unei femei, la care ea incepe sa viseze putin dupa ce invata sa mearga.
Cei care organizeaza o nunta reusita – fie ca e vorba de parinti sau socrii, de viitorul sot sau de aceeia care conduc localul in care se desfasoara evenimentul, vor avea asigurat pentru totdeauna un loc special in inima “miresicii”.
Dar oare ce loc ar putea fi mai frumos pentru desfasurarea unei nunti deosebite, decat natura ? Daca in Romania astfel de nunti sunt mai rare si considerate excentrice, in Statele Unite, nuntile in aer liber sunt cele mai numeroase.

Cortul din imagine este suficient de mare pentru cca. 60 de persoane. In functie de numarul de invitati, preparatele culinare vor fi pregatite de bucataria restaurantului nostru cu circuit inchis sau de o firma de catering. Ringul de dans se afla la numai cativa metri de cort.

Desi dispunem de numai 10 dormitoare, capacitatea noastra totala de cazare poate fi extinsa pana la 28 de persoane, ceilalti invitati urmand a se caza la un hotel din apropiere.

Printre crengile dese ale arborilor, pot fi zarite piscurile Bucegilor, iar putin mai jos, raul Zamora completeaza peisajul mirific al locului.

CA
CA