Vila IRIS
12 august 2016
Aniversari
22 august 2016

Apartament “WOLFSBERG” | Etaj I | Camera 1

Este poate cea mai frumoasa camera a vilei IRIS si ofera oaspetilor sai caldura pe care numai mobilierul din lemn masiv si decoratiunile interioare bazate pe materiale naturale, o pot crea.

Beneficiind de spatii vitrate generoase, este o camera foarte luminoasa. Fereastra ofera o vedere panoramica asupra Masivului Bucegi, iar usa de acces catre balconul acoperit al camerei este orientata inspre padure. Balconul este dotat cu o sauna ce ofera o perspectiva incantatoare asupra zonei.

Dormitorul are o suprafata de 22 mp si dispune de un pat matrimonial spatios, de o baie proprie cu acces direct si este dotat cu Smart LED-TV, diagonala de 106 cm, receptor programe TV prin receiver satelit HD, DVD-player Blue-Ray, mini-sistem audio HI-FI, mini-bar si seif pentru valori.

Baia este, de asemenea, foarte luminoasa si este dotata cu o cada de colt “Jacuzzi”, pentru doua persoane, echipata cu sistem automat de curatare si dezinfectie, iar vasul WC dispune de un capac ce indeplineste si functia de bideu.

NOTA :
In cadrul apartamentului, camera 1 se inchiriza cea dintai, pentru pana la 2 persoane. Celelalte doua camere ale apartamentului nu se vor inchiria altor persoane, ci vor ramane inchise.

Tur virtual 360° Tarife

Buton

CA
CA