Villa IRIS

Este o vila luminoasa, spatioasa, cu dotari de lux si se afla intr-o zona linistita si insorita, la numai cativa metri de marginea padurii.

Desfasurata pe 3 niveluri, are o capacitate totala de cazare de pana la 12 persoane, repartizate pe 2 apartamente independente, cu cate 3 dormitoare duble fiecare.

Pardoselile ceramice, usor de igienizat, dar si covoarele din lana naturala, contribuie la asigurarea unui aer curat si sanatos.

Parterul include facilitati care deservesc intreaga vila: o bucatarie moderna, complet utilata si accesorizata, o sufragerie pentru pana la 12 persoane, un living generos cu mini-bar si o terasa acoperita - de asemenea, cu o capacitate de pana la 12 persoane.

Etajul I - Apartamentul "WOLFSBERG" -  cca. 110 mp - pana la 6 persoane Este un apartament  cu 3 dormitoare duble (paturi matrimoniale "king size"), decomandate, fiecare cu grup sanitar propriu. Apartamentul mai dispune de o chicineta, dotata cu frigider, lavoar, cuptor cu microunde, expresor cu rasnita, ceainic, tacamuri si vesela pentru 6 persoane, de o mica sufragerie pentru pana la 6 persoane, un birou, dar si de un balcon spatios, inzestrat cu sauna cu infrarosii si orientat, deopotriva, catre padure si Muntii Bucegi.

Toate dormitoarele dispun de aer conditionat, rulouri exterioare la ferestre, actionate prin telecomanda, de televizoare Smart si internet propriu de mare viteza. In dotarea apartamentului se mai afla o masina de spalat rufe si un uscator de rufe.

Etajul al II-lea - Apartamentul "SALZBURG" -  cca. 105 mp - pana la 6 persoane Este un apartament  cu 3 dormitoare duble (paturi matrimoniale "king size"), decomandate, fiecare cu grup sanitar propriu. Apartamentul mai dispune de o chicineta, dotata cu frigider, lavoar, cuptor cu microunde, expresor cu rasnita, ceainic, tacamuri si vesela pentru 6 persoane, de o mica sufragerie pentru pana la 6 persoane, un birou, dar si de un balcon inzestrat cu sauna cu infrarosii si orientat, deopotriva, catre padure si Muntii Bucegi.

Toate dormitoarele dispun de aer conditionat, rulouri exterioare la ferestre, actionate prin telecomanda, de televizoare Smart si internet propriu de mare viteza. In dotarea apartamentului se mai afla o masina de spalat rufe si un uscator de rufe.

*****

Dispune de parcare privată pentru pana la 4 autoturisme, cu stație de încărcare pentru masini electrice, grădină amenajată de aproximativ 300 mp si acces la gratar.

Contorizare individuala pentru gaz, curent, internet si apa                                                                   

Pret inchiriere termen lung (minimum 6 luni): 7.500 EUR / luna cu TOATE utilitatile incluse.