Boutique Hotel | Small luxury hotel

Chiar daca viata ne-a purtat si catre unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, dragostea pentru aceasta zona, in care ne-am nascut si am copilarit, a ramas aceeiasi. Atrasi, nu doar de frumusetea, dar, poate, si de energia extraordinara cu care aceste meleaguri au fost binecuvantate, de Misterele Bucegilor, am revenit ori de cate ori am avut posibilitatea, renuntand la alte destinatii, aparent, mult mai atractive. Insa, pentru ca nu reuseam sa gasim in zona cazare pe gustul nostru, un loc in care conditiile de confort ridicate sa se imbine armonios cu o cat mai mare apropiere de natura si o intimitate maxima, am inteles ca exista un deficit de unitati de cazare pe acest segment, in conditiile in care, cu siguranta, nu erau putini cei care le cautau. Astfel, am dorit sa facem o investitie orientata de la bun inceput spre genul "small luxury", cu o personalitate proprie, cu atractivitate in randul persoanelor pretentioase, cu exigente deosebite sau al celor familiarizati cu atmosfera unica a unor locuri care reconstituie partial stilul aristocratic.

CLUB - AUSTRIA a dezvoltat un design interior foarte atent la detalii, care sa imbine armonios stilurile "clasic" si "modern". Mobilierul din lemn masiv si materialele naturale folosite pentru decoratiunile interioare - cum ar fi piatra, pluta, lemnul, pielea, dar si covoarele din lana, personalizeaza fiecare incapere si confera fiecarei vile o atmosfera calda si primitoare. Ne-am dorit ca oaspetii nostri sa nu simta ca se afla intr-un hotel si solutia nu putea fi alta decat un "boutique hotel". Calitatea si personalizarea serviciilor prestate oaspetilor - de cele mai multe ori, imposibil de asigurat de catre hotelurile mari, este o alta caracteristica definitorie a conceptului de "boutique hotel" si se afla permanent in centrul atentiei noastre. Ne-am propus sa surprindem prin estetica ingenioasa, atentia pentru detalii, atat in eleganta amenajarii hotelului, cat si in privinta personalizarii serviciilor, dar si prin gradul ridicat de confort si intimitate, dincolo de asteptari.

Intrucat, exclusivitatea locatiei este termenul definitoriu al "boutique hotelurilor", am construit intr-o zona retrasa si linistita, chiar la marginea unei paduri seculare, la cateva zeci de metri de albia paraului Zamora, intr-un loc in care oaspetii nostri pot atinge ramurile copacilor chiar de la fereastra.

Adresandu-se unui segment exclusivist, CLUB - AUSTRIA se face cunoscut mai ales prin recomandari sau agentii de turism specializate pe acest segment.

O data ajunsi la noi, oaspetii nostri se bucura de toate particularitatile ce definnesc un Boutique Hotel, legate de locatia exclusivista, conditiile deosebite de confort, intimitatea aparte si diversitatea serviciilor personalizate.