ro de en    
     
    Home  |  Localizare  |  Tarife  |  Evenimente  |  Despre noi  |  Contact    
   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Data Sosirii: 
 n/a
   
   Data Plecarii: 
 n/a
  
  Durata sejurului: 
n/a
  
 

Obiective turistice in apropiere
Trasee Montane in zona
Intrebari si Raspunsuri
Opiniile vizitatorilor
Certificate de clasificare
 

 
clubaustria@clubaustria.ro        

Florian Irsa 0728 - 866.998
Chat with me


Elena Irsa 0728 - 866.992
Chat with me

 

Localizare Google Maps        
        

 
 

        
   
 
 
 
   
        
 
 

     CLUB-AUSTRIA » Vila IRIS » Prezentare generala  
 
    Vila IRIS | Prezentare generala   
Vila IRIS Cazare

 

Cazare Busteni

 

IRIS Living

 

IRIS Living

 

IRIS Living
 
Suprafata
Inaugurata in anul 2000 si redecorata in 2008, Vila IRIS are o suprafata de cca. 600 m2 si este cea mai mare dintre cele trei vilute ale hotelului.

Personalitate
Pornind de la bun inceput de la ideea crearii unui "Boutique Hotel", s-a avut in vedere conferirea unei personalitati individuale fiecarei camere si s-a urmarit obtinerea unei atmosfere calde si primitoare in intrega vila.

Capacitate
Cu numai doua etaje si sase dormitoare duble - cate trei pe fiecare etaj, vila este organizata pe doua apartamente, "WOLFSBERG", la etajul I si "SALZBURG" la etajul al II-lea si ofera oaspetilor sai, ce pot ajunge de pana la 12 persoane (cate 6 pe fiecare apartament), conditii de intimitate si confort cu adevarat speciale.

Materiale
Mobilierul din lemn masiv, placarile cu piatra naturala si pluta si diversitatea decoratiunilor interioare, creaza acel amestec unic de elemente specifice "boutique hotelurilor". Alegerea placarilor ceramice si a covoarelor in locul mochetelor lipite de pardoseala, asigura conditiile necesare mentinerii unei igiene desavarsite si - implicit, un aer curat si sanatos in intreaga vila.

Terasa
Terasa ofera o perspectiva panoramica asupra Muntilor Bucegi, dar si asupra padurii, aflate la numai cativa metri de vila si poate indeplini atat functia unui veritabil "lounge-caffe", dar - atunci cand vila este inchiriata in totalitate de membri aceluiasi grup - a unei discoteci in miniatura, dispunind de toate dotarile audio-video specifice. Tot cu conditia in care vila sa inchiriaza de un acelasi grup de persoane, terasa devine singurul loc inchis in care este permis fumatul. Doua ventilatoare asigura indepartarea fumului catre exterior si aerisirea permanenta a terasei.

SPA
Demisolul vilei gazduieste mini-piscina cu hidromasaj profesionala - cu o capacitate de 5 persoane, sauna clasica pentru pana la 8 persoane, sala de biliard si o sala de fitness.

Atmosfera
Vila IRIS inseamna insa mai mult decat ceea ce ofera ea la interior: gradina complet ingradita si atent ingrijita, in mijlocul careia se afla o terasa inconjurata de cele mai nobile specii de arbusti ornamentali, este preferata persoanelor care indragesc natura si petrecerea timpului in aer liber. Dupa lasarea intunericului, bogatia si diversitatea iluminatului exterior al curtii si gradinii creaza o atmosfera incantatoare.

Padurea - despartita de gradina doar printr-un gard, ofera oaspetilor hotelului alte terase si spatii amenajate si iluminate.


Tur virtual 360°   Tarife

 

 

 

 
 
 

Bookmark and Share
 

       Impresii ale oaspetilor nostri...


       Boutique Hotel | Cazare Valea Prahovei | Cazare Sinaia | Cazare Busteni | Hotel de Lux

 
 

  © 2008 Boutique Hotel | CLUB - AUSTRIA :: powered by TVD