Vila IRIS | 2 apartamente | Pana la 12 / 16* persoane

Etajul I : Apartamentul WOLFSBERG | 3 dormitoare | pana la 6 persoane

Etajul al II-lea : Apartamentul SALZBURG | 3 dormitoare | pana la 6 / 10* pers.

* Capacitatea de cazare a acestui apartament poate ajunge pana la 10 persoane, prin folosirea celor 4 paturi "single" situate in podul vilei, la care se ajunge printr-o scara de mansarda, care se poate plia si strange.

Parter - facilitati suplimentare, incluse in tarif :
terasa, sufragerie pentru pana la 18 persoane, living generos

NOTA : In situatia in care Vila IRIS se inchiriaza in totalitate, accesul oaspetilor nostri din celelalte vile la restaurantul nostru cu circuit inchis, se suspenda.


Apartamentul "WOLFSBERG" | pana la 6 persoane


Are o suprafata de cca. 120 m2 si ocupa intregul etaj I al vilei IRIS. Este compus din 3 dormitoare duble, decomandate - Camera 1, Camera 2 si Camera 3, fiecare cu grup sanitar propriu, o mica bucatarie si o mica sufragerie pentru pana la 6 persoane. Bucataria dispune de frigider, lavoar, cuptor cu microunde, expresor cu rasnita, ceainic, tacamuri si vesela pentru 6 persoane. Oaspetii nostri cazati in acest apartament, mai beneficiaza de aer conditionat, masina de spalat rufe, uscator de rufe, de o sauna cu infrarosii, amplasata pe balcon si de un birou cu PC. Pardoselile ceramice, usor de igienizat, dar si covoarele din lana, contribuie la asigurarea unui aer curat si sanatos

Important : Oaspetii din vila IRIS, indiferent de apartamnetul in care sunt cazati, au acces nelimitat si la facilitatile de la parterul vilei (terasa cu vedere catre padure si masivul Bucegi, sufragerie pentru pana la 18 persoane si un living generos).

Apartamentul "SALZBURG" | pana la 6 / 10* persoane


Are o suprafata de cca. 110 m2 si ocupa intreg etajul al II-lea al vilei IRIS. Este compus din 3 dormitoare duble, decomandate - Camera 4, Camera 5 si Camera 6, fiecare cu grup sanitar propriu, o mica bucatarie si o mica sufragerie pentru pana la 6 persoane. Bucataria dispune de frigider, lavoar, cuptor cu microunde, expresor cu rasnita, ceainic, tacamuri si vesela pentru 6 persoane. Oaspetii nostri cazati in acest apartament, mai beneficiaza de aer conditionat, masina de spalat rufe, uscator de rufe, de o sauna cu infrarosii, amplasata pe balcon si de un birou cu PC. Pardoselile ceramice, usor de igienizat, dar si covoarele din lana, contribuie la asigurarea unui aer curat si sanatos.

* Capacitatea de cazare a acestui apartament poate ajunge pana la 10 persoane, prin folosirea celor 4 paturi single situate in podul vilei, la care se ajunge printr-o scara de mansarda, care se poate plia si strange.

Important : Oaspetii din vila IRIS, indiferent de apartamnetul in care sunt cazati, au acces nelimitat si la facilitatile de la parterul vilei (terasa cu vedere catre padure si masivul Bucegi, sufragerie pentru pana la 18 persoane si un living generos).

Tarife apartamente

Nr. dormitoareNr. persoaneTarif / noapte
31 - 6279 €


Tarife intreaga Vila IRIS

Nr. noptiNr. dormitoareNr. persoaneTarif / noapte
16 / 7*1 - 12 / 16*750 €
2 +6 / 7*1 - 12 / 16*650 €

TARIFUL INCLUDE
- BIO mic dejun
- cafea si ceai la discretie, pe intreaga durata a sejurului (expresor cu rasnita)
- apa minerala si plata la discretie, pe intreaga durata a sejurului
- acces nelimitat la internet de mare viteza, NETFLIX si HBOGo
- parcare privata
- scurte plimbari cu ATV-ul prin padure, pentru copii
- biciclete montane, pentru adulti (exclusiv iarna)
- toate taxele

NOTA
• *Extinderea capacitatii de cazare a Vilei IRIS pana la 16 persoane, se obtine prin utilizarea a pana la 4 paturi de cate o persoana, situat in mansarda 2 a vilei. Conditiile extinderii capacitatii de cazare, se stabilesc de la caz la caz
• Pentru un grup mai mare de 12 persoane, se achita un tarif suplimentar de 25 EUR / pers / noapte
• Fumatul si accesul cu animale de companie, nu sunt permise
• POS-ul hotelului accepta plati prin urmatoarele carduri :