ro de en    
     
    Home  |  Localizare  |  Tarife  |  Evenimente  |  Despre noi  |  Contact    
   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Data Sosirii: 
 n/a
   
   Data Plecarii: 
 n/a
  
  Durata sejurului: 
n/a
  
 

CLUB - AUSTRIA | Facilitati & Restrictii
Restaurant cu circuit inchis
Obiective turistice in apropiere
Trasee Montane in zona
Intrebari si Raspunsuri
Opiniile vizitatorilor
Certificate de clasificare
 

 
clubaustria@clubaustria.ro        

Florian Irsa 0728 - 866.998
Chat with me


Elena Irsa 0728 - 866.992
Chat with me

 

Localizare Google Maps        
        

 
 

        
   
 
 
 
   
        
 
 

     CLUB-AUSTRIA » Obiective turistice  
 
    CLUB - AUSTRIA ***** | Obiective turistice  


 
Castelul Peles

Castelul Peles Sinaia
Situat în Sinaia (3 km de noi), Castelul Peles este considerat de către multi unul multe dintre cele mai frumoase castele din toată Europa.

Constructia castelului a început 1873 sub comanda directă a arhitectului vienez Wilhelm Doderer si a fost inaugurat în 1883.

Castelul a fost construit din lemn, cărămizi şi piatră de marmură şi cuprinde mai mult de 160 de camere. Stilul predominant
este al Renasterii germane, dar se pot descoperi cu uşurinţă elemente ale Renaşterii italiene, gotic, baroc german
şi franceze stil Rococo.

Tur virtual 360°  
 
Castelul Bran

Castelul Dracula

Prima atestare documentara a Castelului Bran este în 1377.

Cetatea a avut un rol esenţial în protejarea regelui ungar de otomani si de invazia tatarilor ce veneau din Tara Romaneasca prin culoarul Rucar-Bran.

În secolul 18 cetatea a fost casa de grăniceri austriecii. În 1836 Bran a devenit granita oficiala si rolul de aparare a cetatii nu mai era o prioritate. În 1920, Consiliul orasenesc al orasului Brasov a donat Castelul Bran reginei Maria de România Mare, care a trait acolo cu familia regală până la 1947.

Tur virtual 360°  
 
Cetatea Sighisoarei

Cetatea Sighisoara

Sighisoara este una din cele 7 orase fortificate săseşti din Transilvania, cunoscuta sub numele de "Siebenburgen", împreună cu Brasov (Kronstadt), Cluj (Klausenburg), Sibiu (Hermannstadt), Bistrita (Bistritz) Medias (Mediasch), Sebes (Mühlbach).
Cronicarul Krauss enumeră o asezare saseasca in Sighisoara in 1191. Acesta a fost distrusa de o invazie a tătarilor din 1241, reconstruit, iar in 1280 documentata ca Castrum Sex ( cetatea şase).

Oraşul a fost locul alegerii lui George I Rákóczi ca principe al Transilvaniei si rege al Ungariei in 1631. Sighisoara a suferit ocupaţie militară, incendii, şi plăgi în timpul secolelor 17 şi 18.

Tur virtual 360°  
 
Orasul Brasov

Panorama Brasov

Brasov a fost menţionat pentru prima oară ca "Corona" (care înseamnă, coroana, prin urmare, stema a orasului, care este o coroana cu radacini de stejar), în 1235, când populaţia săsească sa stabilit aici.

Timp de secole, oraşul a fost (şi încă este), poarta Transilvaniei spre sud şi est. Cum renumitul profesor de la Harvard Samuel Huntington arată în lucrarea sa "Ciocnirea civilizaţiilor", (ideologic vorbind ) aici se încheie Europa.

Tur virtual 360° | Biserica Neagra  

Tur virtual 360° | Piata Sfatului  
 
Orasul Sibiu

Panorama Sibiu

Cunoscut în limba germana sub numele de Hermannstadt, Sibiul a fost dintotdeauna cel mai important centru al minoritatii germane din Transilvania. Prima mentionare documentara referitoare la zona Sibiului dateaza din 1191.

Adusi aici de regii unguri, sasilor li s-au acordat numeroase drepturi si beneficii în schimbul ajutorului lor în apararea pamanturilor împotriva atacurilor tatarilor si turcilor.

Ei au creat "tara celor 7 cetati ', 7 orase fortificate, precum si numeroase sate in care bisericile fortificate au fost construite pentru a servi ca un adapost în cazul unui atac.

 
Mina de sare "SLANIC PRAHOVA"

Salina Slanic Prahova

Cunoscuta ca cea mai mare mina de sare din Europa, Slanic Prahova se afla astazi printre cele mai importante udare si statiuni climaterice din România.
"Muntele de Sare", unic în întreaga lume si "Mireasa lui Pestera", sunt doar câteva dintre atractiile statiunii, care, conform documentelor, de peste 300 de ani au reprezentat un important centru de extractie de sare.

Printre factorii naturali de tratament, trebuie sa mentionam aici Salina Veche, care a fost transformata într-un sanatoriu, la 210 metri adâncime, pentru tratamentul bolilor pulmonare intr-un microclimat de aer salin.

 
Muntii Bucegi

Sfinx Bucegi

Munţii Bucegi au propria lor faima prin peisajele spectaculoase şi accesibilitatea rutelor lor.
Bine cunoscuti pentru drumeţii, sporturi de iarnă şi alpinism, aceşti munţi sunt blocuri mari compacte, tivite cu pante abrupte ce domină Valea Prahovei, un teritoriu cunoscut pentru staţiunile sale montane (oraşe din Busteni, Sinaia si Predeal).

La o altitudine mai mare este platoul Bucegilor, unde vântul şi ploaia au transformat pietre în forme spectaculoase, cum ar fi "Sfinxul", o piatra cu forma unei feţe de om (cu un zâmbet persistent şi enigmatic) şi "Babele".

Tur Virtual 360°  

 

 

 

 
 
 

Bookmark and Share
 

       Impresii ale oaspetilor nostri...


       Boutique Hotel | Cazare Valea Prahovei | Cazare Sinaia | Cazare Busteni | Hotel de Lux

 
 

  © 2008 Boutique Hotel | CLUB - AUSTRIA :: powered by TVD