Club Austria

Orientat de la bun inceput spre genul "small luxury", inca destul de putin reprezentat in Romania, CLUB - AUSTRIA a dezvoltat un design interior foarte atent la detalii, care sa imbine armonios si echilibrat stilurile clasic si modern, specifice "boutique hotelurilor". Mobilierul din lemn masiv si materialele naturale folosite pentru decoratiunile interioare - cum ar fi piatra, pluta, lemnul si pielea, personalizeaza fiecare incapere si confera fiecarei vile o atmosfera calda si primitoare.

Se spune ca un "boutique hotel" trebuie sa fie superior oricarui mare hotel de cinci stele, atat prin conditiile de confort si intimitate pe care le ofera oaspetilor sai, cat si prin calitatea si gradul ridicat de personalizare a serviciilor prestate.

Oaspetii nostri sunt de parere ca noi am reusit...

De ce BIO Hotel? De ce Boutique Hotel ?    

Dispunand de un total de numai 10 camere duble, repartizate in trei vilute distincte - 6 in IRIS, 3 in ELENA si una in BRUNO, hotelul ofera oaspetilor sai, pe langa conditii de confort deosebite, discretie si o intimitate cu totul aparte. ★★★★★

 • vilairis-valeaprahovei

  Suprafata

  Inaugurata in anul 2000 si redecorata in 2008, Vila IRIS are o suprafata de cca. 600 m2 si este cea mai mare dintre cele trei vilute ale hotelului.

  Personalitate

  Pornind de la bun inceput de la ideea crearii unui „Boutique Hotel”, s-a avut in vedere conferirea unei personalitati individuale fiecarei camere si s-a urmarit obtinerea unei atmosfere calde si primitoare in intrega vila.

  Buton

 • vilabruno-valeaprahovei

  Inaugurata in anul 2008 si redecorata in 2012

  vila BRUNO are o suprafata totala de cca. 70 m2, dispune de terasa proprie si este ideala pentru grupurile de pana la patru persoane.Situata chiar la marginea padurii, intr-un cadru natural minunat, vila ofera oaspetilor sai un confort ridicat si o intimitate unica.

  Turta dulce

  Daca n-ar fi fost dotata cu echipamente electronice si electrocasnice moderne, viluta ar fi putut fi cu usurinta confundata cu casuta de turta dulce din basmul Fratilor Grimm. Dupa lasarea intunericului insa, diversitatea iluminatului exterior si a fantanilor arteziene iluminate, creeaza o autentica atmosfera de basm.

  Buton

 • vilaelena-valeaprahovei

  Jumatate in padure

  Daca Vila IRIS este la numai cativa metri de padure, despre Vila ELENA se poate spune ca este pe jumatate in padure.

  Gradina de iarna

  Gradina de iarna este locul in care oaspetii cazati in vila ELENA isi petrec cea mai mare parte din timp, fie ca discuta, servesc o cafea sau – inconjurati de orhidee, vizioneaza programe TV in conditii de claritate si sonorizare dintre cele mai bune.

  Buton

 • padure2

  Natura

  Daca padurea ar fi lipsit, vilutele s-ar fi putut afla oriunde, insa nu ar fi putut prezenta acelasi grad de interes pentru aceia care, atunci cand vin la munte, pe langa confort, isi mai doresc liniste si multa natura.

  Aer curat si ionizat

  Toata lumea cunoaste faptul ca – datorita abundentei padurilor, aerul de la munte este foarte sanatos, fiind filtrat in mod natural, curatat de toate particolele toxice si imbogatit in oxigen.

De ce BIO?Galerie

 • vilabruno-valeaprahovei
 • vilaelena-valeaprahovei
 • IMG_2856
 • vilaelena-gradinadeiarna
 • clubaustria-camerahotel (1)
 • vilabruno_living
 • bruno-dormitor_03
 • iris_gradina
 • iris_living_1
RomaniaGermanEnglish