ro de en    
CLUB - AUSTRIA ***** Boutique Hotel
     
    Home  |  Localizare  |  Tarife  |  Evenimente  |  Despre noi  |  Contact    
   
  • Vila IRIS
  • Vila ELENA
  • Vila BRUNO
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Data Sosirii: 
 n/a
   
   Data Plecarii: 
 n/a
  
  Durata sejurului: 
n/a
  
 

CLUB - AUSTRIA | Facilitati & Restrictii
Restaurant cu circuit inchis
Obiective turistice in apropiere
Trasee Montane in zona
Intrebari si Raspunsuri
Opiniile vizitatorilor
Certificate de clasificare
 

 
clubaustria@clubaustria.ro        

Florian Irsa 0728 - 866.998
Chat with me


Elena Irsa 0728 - 866.992
Chat with me

 

Localizare Google Maps        
        

 
 

        
   
 
 
 
   
        
 
 

     CLUB-AUSTRIA Boutique Hotel  
 
    Boutique Hotel | Small luxury hotel  

 
Cunoscute la inceput sub denumirea de "design hotels" sau "lifestyle hotels", desprinderea de traditional si revolutionarizarea interioarelor a consacrat termenul de "boutique hotel", iar de atunci conceptul a fost abordat de hoteluri din intreaga lume.
Ian Schrager, devenit faimos ca si co-fondator / co-proprietar al Studio 54 (un renumit club discoteca al anilor '70), este adesea asociat co-crearii genului Boutique Hotel. Ian Schrager a revolutionat industria hoteliera, prin viziunea sa avangardista, realizand in 1984 Morgan's Hotel din New York. Cladirea, datand din 1927 a fost complet renovata, designul interioarelor fiind realizate de Andree Putman, inventatoarea de drept a genului Boutique Hotel.

Boutique Hotel defineste hotelurile de lux caracterizate prin gradul ridicat de intimitate, discretie si confort al locatiei. Un Boutique Hotel, spre deosebire de hoteluri sau grupuri hoteliere, se distinge prin calitatea si personalizarea facilitatilor de cazare si a serviciilor.
 

 
Vila ELENA Busteni
Vila BRUNO Busteni
Vila IRIS Cazare
 
Boutique Hotelurile sunt intotdeauna individuale si dedicate unei oferte particulare de servicii, prin asigurarea de confort si intimitate intr-un spatiu ospitalier si relaxant. Amplasamentul in sine al Boutique Hotelurilor, se regaseste in zone mai retrase, fie ele rurale sau metropolitane, dar mereu exclusiviste, tocmai in ideea de a asigura intimitate, discretie si confort oaspetilor hotelului. De o eleganta aparte si incadrate perfect in ambianta generala, unicitatea este redata de arhitectura si design interior, prin abordari tematice ale decoratiunilor, ce pot fi moderne sau clasice. Atmosfera acestor hoteluri de lux se regaseste in calitatea materialelor folosite in amenajarile interioarelor, stilul aristocratic si privilegiile de care se bucura oaspetii hotelului.
Boutique Hotelurile surprind prin estetica ingenioasa, atentia pentru detalii, atat in eleganta amenajarii hotelului cat si in privinta personalizarii serviciilor, precum si gradul ridicat de confort si intimitate, mai presus de orice expectativa. Exclusivitatea este termenul definitoriu al Boutique Hotelurilor. Neconventionale si cu o atmosfera intima, sunt considerabil mai mici decat hoteluri standard, oferind facilitati de cazare de la 3 la 50 camere de oaspeti. Servirea meselor se face in restaurantul cu circuit inchis al hotelului, fiecare meniu fiind personalizat la comanda oaspetilor si doar din ingrediente proaspete si naturale, aprovizionarea cu ingredientele necesare facandu-se dupa comandarea meniului. Restaurantul va prepara si servi in functie de ceea ce doresc oaspetii sa comande. Aditional serviciilor de restaurant, deseori pot fi intalnite si facilitati de self-catering, oaspetii avand posibilitatea de a-si prepara meniurile in regim propriu.
 

 
Adresate unui segment exclusivist, Boutique Hotelurile se fac cunoscute prin recomandari si agentii de turism sau ghiduri turistice specializate. Oaspetii hotelurilor trebuie sa le cunoasca si sa le aprecieze particularitatile si avantajele. Odata intrati in acest circuit inchis al acomodarilor turistice, oaspetii se vor bucura de o atentie desavarsita, iar de la un sejur la altul vor fi placut surprinsi de noi facilitati adaptate personalitatii lor. Boutique Hotelurile reprezinta o experienta, un proces de dezvoltare al relatiei dintre oaspeti si personalul hotelier. Aceasta experienta este garantata de farmecul inegalabil al locatiei, siguranta si calitatea serviciilor, intimitate si discretie, si, mai presus de orice, ospitalitatea calduroasa si prietenoasa. O amibianta impecabila ce ofera o alternativa incantatoare la hotelurile standard.

 

 
 

 
Personalitatea proprie, confera Boutique Hotelurilor atractivitate in randul persoanelor pretentioase, cu exigente deosebite, a turistilor corporate, a oamenilor de afaceri, a diplomatilor, a vedetelor media sau a celor familiarizati cu atmosfera unica a unor locuri care recreeaza stilul aristocratic. Politica restrictiva privind respectarea intimitatii, confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai, intregesc siguranta si discretia in ceea ce-i priveste pe oaspetii hotelului.

Se spune ca un Boutique Hotel trebuie sa fie superior oricarui mare hotel de 5 stele, atat prin conditiile de confort si intimitate pe care le ofera oaspetilor sai, cat si prin calitatea si gradul ridicat de personalizare a serviciilor prestate.

Oaspetii nostri sunt de parere ca noi am reusit...
 


  Vila IRIS   Vila ELENA   Vila BRUNO  
  Vila IRIS   Vila ELENA   Vila BRUNO  
 
Inaugurata in anul 2000 si redecorata in 2008, Vila IRIS are o suprafata de cca. 600 m2 si este ... »
 
Daca Vila IRIS este la numai cativa metri de padure, despre Vila ELENA se poate spune ca ... »
  Inaugurata in anul 2008, vila BRUNO are o suprafata totala de cca. 70 m2 ... »    Romania Bulgaria Greece Italy France Hungary China Korea Japan Vietnam                   
 
 

Bookmark and Share
 

       Impresii ale oaspetilor nostri...


       Boutique Hotel | Cazare Valea Prahovei | Cazare Sinaia | Cazare Busteni | Hotel de Lux

 
 

  © 2008 Boutique Hotel | CLUB - AUSTRIA :: powered by TVD